Search form
Message:

Security Code:

Name:

Plan Standard de Promovare Online | Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO
Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO

Plan Standard de Promovare Online

Home  >>  Plan Standard de Promovare Online

Acest plan Standard de promovare online a fost creat special pentru Website-urile care au CONCURENTA MICA pe o respectiva NISA si care folosesc pentru promovare pe motoarele de cautare cuvinte cheie mai putin competitive adica cu concurenta mica. Acest Plan Standard de Promovare Online include diverse strategii si tehnici de Promovare si Optimizare care au ca scop imbunatatirea considerabila a vizibilitatii Website-ului in motoarele de cautare si marirea traficului organic (traficul care provine din motoarele de cautare).

Serviciul se realizeaza in 20 de zile cu aproximatie si este estimat ca rezultatele sa apara intre 15 si 45 de zile de la finalizare, Planul SEO Standard are pretul de 50€ si se plateste doar o singura data sau ori de cate ori doriti ca aceasta strategie SEO sa se aplice Websiteu-ului Dvs, nu este o plata lunara! Suntem transparenti cu toti clienti nostri si de aceea mai jos va explicam in detaliu in ce consta aceasta strategie de promovare online si ce include mai exact.

Pachetul SEO Standard de Promovare Online include urmatoarele Strategii SEO:

Plan Standard de Promovare Online

1. Vom face o analiza amanuntita asupra Nisei pe care Website-ul Dvs isi desfasoara activitatea pentru a gasi cele mai bune 5 cuvinte cheie (Keywords) din respectivul domeniu.

2. Vom redacta 3 articole de 250-300 de cuvinte + 3 descrieri de 50-100 de cuvinte despre tema sau Nisa Website-ului Dvs pentru realizarea acestui serviciu SEO.

3. Vom crea 30 de Backlink-uri in profile pe diferite platforme Web 2.0 (social media) cu Pr3+

4. Vom crea 20 de Backlink-uri pe platforme Social Bookmarks (agregatoare sociale) cu PR2+

5. Vom crea 15 Bloguri pe platforme web 2.0 cu PR4+ cu cele mai relavante 5 cuvinte cheie (Keywords) pentru domeniul Dvs de activitate, dupa care publicam diferite articole cu link direct pe cuvant cheie catre respectivul Website.

6. Vom publica diferite articole pe 15 siteuri de PDF cu PR5+ (siteuri de partajare de documente), adica transform cateva articole in documente PDF cu poza/imagine dupa care le publicam pe cele 15 site-uri de PDF cu link direct pe cuvant cheie (Keyword) catre Website-ul Dvs.

7. Vom crea o piramida cu 200 de Backlink-uri pe siteuri Wiki, unde vom publica difereti texte/articole cu link direct catre celelalte backlink-urile create in serviciile anterioare de la 2 la 5 pentru a stimula ranking-ul Website-ului si indexarea mai repida in google a backlink-urile create, aceasta strategia de SEO se mai numeste si Link Juice sau Link Wheel.

Dupa finalizarea acestui Serviciu SEO Standard, daca cuvintele cheie pe care o sa lucram sunt mai putin competitive garantam ca in maxim 45 de zile de la finalizarea serviciului Website-ul Dvs va obtine o pozitie mult mai buna comparativ cu cea care o avea inainte.

Atentie! Nu garantam ca Website-ul Dvs va ajunge pe o anumita pozitie sau pagina in Google deoarece acest lucru depinde de concurenta existenta si multi alti factori, dar in schimb garantam ca rezultatele vor fi vizibile in foarte scurt timp si beneficiile vor fi pe termen mediu si lung.

Daca doriti mai multe informatii despre acest Plan Standard de Promovare Online sau doriti un plan personalizat ne puteti contacta la acesta adresa de email sau completand urmatorul formular de contact.

Solicita Plan Standard de Promovare Online

curved-arrow