Search form
Message:

Security Code:

Name:

Plan Profesional de Promovare Online | Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO
Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO

Plan Profesional de Promovare Online

Home  >>  Plan Profesional de Promovare Online

Acest plan Profesional de promovare online a fost creat special pentru Website-urile care au CONCURENTA MARE pe o respectiva NISA si care folosesc pentru promovare pe motoarele de cautare cuvinte cheie cu concurenta mare. Acest Plan Profesional de Promovare Online include diverse strategii si tehnici de Promovare si Optimizare care au ca scop imbunatatirea considerabila a vizibilitatii respectivului Website in motoarele de cautare si marirea traficului organic (traficul care provine din motoarele de cautare) pe termen lung.

Serviciul se realizeaza in 30 de zile lucratoare cu aproximatie si este estimat ca rezultatele sa apara intre 15 si 30 de zile de la finalizare, Planul SEO Profesional are pretul de 100€ si se plateste doar o singura data sau ori de cate ori doriti ca aceasta strategie SEO sa fie aplicata Websiteu-ului Dvs, nu este o plata lunara! Suntem transparenti cu toti clienti nostri si de aceea mai jos va explicam in detaliu in ce consta aceasta strategie de promovare online si ce include mai exact.

Pachetul SEO Profesional de Promovare Online include urmatoarele Strategii SEO:

Plan Profesional de Promovare Online

 

1. Vom face o analiza amanuntita asupra Nisei pe care Website-ul Dvs isi desfasoara activitatea pentru a gasi cele mai bune 5 cuvinte cheie (Keywords) din respectivul domeniu.

2. Vom redacta 3 articole de 250-300 de cuvinte + 3 descrieri de 50-100 de cuvinte despre tema sau Nisa Website-ului Dvs pentru realizarea acestui serviciu SEO.

3. Vom crea 30 de Backlink-uri in profile pe diferite platforme Web 2.0 (social media) cu Pr3+

4. Vom crea 250 de Backlink-uri pe platforme Social Bookmarks (agregatoare sociale) cu PR2+

5. Vom crea 100 de Backlink-uri in comentarii DoFollow si No Follow pe diferite Website-uri cu PR 2-7

6. Vom crea 25 de Backlink-uri pe Website-uri de calitate superioara si cu autoritate extrema ( Website-uri cu Pr9+ de genu: Adobe.com, Apple.com, Amazon.com, Flickr.com, etc..)

7. Vom realiza o piramida de Backlink-uri din 2 straturi cu 20+ Bloguri web 2.0 si 200 Siteuri Wiki:

– Stratul 0 – il reprezinta site-ul tau.

– Stratul 1 – Se creaza 20+ Bloguri pe cuvinte cheie (www.cuvantcheie.tumblr.com) in platforme Web 2.0 cu PR4+ (Blogspot, Tumblr, WordPress) unde se publica diferite articole + 1 poza + 2 link-uri directe catre stratu 0 (Website-ul Dvs).

– Stratul 2 – Se publica diferite articole pe 200 + Website-uri Wiki cu link indirect catre Website-ul Dvs adica cu link direct catre stratul 1 (catre cele 20 de Bloguri create pe cuvinte cheie) pentru a stimula ranking-ul Website-ului si a Backlinck-urilor create in stratul 1 si binenteles pentru a produce strategia de Link Juice sau Link Wheel, care ajuta la indexarea rapida a Backlink-urilor.

8. Vom realiza o piramida de Backlink-uri din 2 straturi cu 30+ Site-uri de PDF cu PR 3-9 si 200 Siteuri Wiki:

– Stratul 0 – il reprezinta site-ul tau.

– Stratul 1 – Se publica diferite articole pe 30 de Site-uri de PDF cu PR 3-9 ( site-uri de partajare de documente), adica transform cateva articole in documente PDF cu poza/imagine si link dupa care le publicam pe cele 30 de Website-uri de PDF cu link direct pe cuvant cheie (Keyword) catre stratul 0 (Website-ul Dvs).

– Stratul 2 – Se publica diferite articole pe 200 + Website-uri Wiki cu link indirect catre Website-ul Dvs adica cu link direct catre stratul 1 (catre cele 30 de publicatii pe Website-uri de PDF) pentru a stimula ranking-ul Website-ului si a Backlinck-urilor create in stratul 1 si binenteles pentru a produce strategia de Link Juice sau Link Wheel, care ajuta la indexarea rapida a Backlink-urilor.

9. Vom promova Website-ul Dvs pe Youtube si Google cu 5 Video-uri promotionale de cate 1 minut fiecare create cu 5-6 imagini/logo + text, dupa care publicam aceste 5 video-uri promotionale pe canalul Dvs de youtube (daca nu aveti canal in Youtube le puplicam pe canalul nostru de promovare) cu descriere si 1-2 link-uri catre Website.

Dupa finalizarea acestui Serviciu SEO Profesional, daca cuvintele cheie pe care o sa lucram vor avea o concurenta moderata garantam ca in maxim 30 de zile de la finalizarea serviciului, Website-ul Dvs va obtine o pozitie mult mai buna comparativ cu cea care o avea inainte.

Atentie! Nu garantam ca Website-ul Dvs va ajunge pe o anumita pozitie sau pagina in Google deoarece acest lucru depinde de concurenta existenta si multi alti factori, dar in schimb garantam ca rezultatele vor fi vizibile in foarte scurt timp si beneficiile vor fi pe termen mediu si lung.

Daca doriti mai multe informatii despre acest Plan Profesional de Promovare Online sau doriti un plan personalizat ne puteti contacta la acesta adresa de email sau completand urmatorul formular de contact.

Solicita Planul Profesional de Promovare Online

curved-arrow