Search form
Message:

Security Code:

Name:

Cum sa iti Promovezi afacerea Online | Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO
Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO

Cum sa iti Promovezi afacerea Online

Home  >>  Despre SEO  >>  Cum sa iti Promovezi afacerea Online

Cum sa iti Promovezi afacerea Online

Tehnologia ne imbunatateste vaiata de zi cu zi. Pentru cineva care detine sau conduce o afacere, tehnologia ar trebui sa fie o mina de aur in ceea ce priveste marketing-ul. Cand ne referim la “tehnologie”, spunem de fapt “mediul online”. Promovarea online a luat amploare in ultimii ani, pentru ca a devenit din ce in mai eficienta in a face cunoscuta o afacere sau un produs si in a gasi cumparatori, intrecand cu mult metodele traditionale de promovare.

Promovarea online se bazeaza pe detinerea unui site si de conturi cu numele afacerii sau produsului care trebuie promovat pe retelele de socializare. Promovarea in social media este un suport important pentru site-ul tau, pentru ca este una din principalele metode de a atrage vizitatori pentru el, fiecare vizitator reprezentand un potential client.

Cele mai utilizate retele de socializare, unde se poate gasi un numar foarte mare de persoane interesate de produsul sau serviciul pe care il oferi, sunt Facebook, Twitter, Google +, Pinterest si Instagram. Insa cum atragi cat mai multi vizitatori pe site-ul unde iti faci cunoscut produsul pe care il vinzi? Metodele de promovare online sunt variate si e greu de decis care sunt cele mai potrivite inainte de a le incerca.

promovare online

Pentru masurarea eficientei fiecarei metode de promovare online ai nevoie de un cont Google Analytics, care iti ofera zilnic un raport detaliat despre comportamentul online al vizitatorilor site-ului tau. Cele mai cunoscute metode de promovare online, inafara de social media, si serviciile SEO sunt reclamele platite.

Acestea pot fi facut prin intermediul Google Adsense, Google Adwords, Bing Ads, site-urilor pay-per-click, sau a diferitelor site-uri care inchiriaza spatiu online pentru reclama, sub forma de banner. Google Adwords sau Bing Ads sunt servicii de promovare online oferite de motoarele de cautare Google si Bing, cele mai populare motoare de cautare la nivel global, prin intermediul carora acestea iti posteaza reclama pe paginile lor in momentul in care cineva cauta prin intermediul lor informatii folosind cuvinte cheie care apar si pe site-ul tau sau care sunt legate de domeniul in care activezi prin intermediul site-ului.

Google Adsense este metoda de promovare online prin care compania Google posteaza reclama ta pe site-uri unde a inchiriat spatiu de promovare. Detinatorii site-urilor unde sunt afisate reclamele Adsense sunt platiti direct de Google. Site-urile pay-per-click, una dintre metodele populare pentru promovare online, isi platesc utilizatorii sa iti vizualizeze reclama.

Toate aceste metode de promovare online au o eficienta mult mai mare daca site-ul este optimizat SEO. Optimizarea SEO este o activitate desfasurata de un specialist SEO prin metode specifice, despre care vorbim detaliat in acest articol. Acestea au ca scop imbunatatirea pozitiei site-ului in motoarele de cautare, ceea ce il vor face mai vizibil pentru potentialii vizitatori pe site si, implicit, potentialii clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *