Search form
Message:

Security Code:

Name:

Ce face un Specialist SEO si de ce ai nevoie de el pentru a-ti promova afacerea | Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO
Servicii SEO | Promovare Site | Promovare SEO

Ce face un Specialist SEO si de ce ai nevoie de el pentru a-ti promova afacerea

Home  >>  Despre SEO  >>  Ce face un Specialist SEO si de ce ai nevoie de el pentru a-ti promova afacerea

Ce face un Specialist SEO si de ce ai nevoie de el pentru a-ti promova afacerea

SEO (Search Engine Optimization – optimizare pentru motoarele de cautare) este activitatea desfasurata de un specialist seo cu scopul de a imbunatati pozitia site-ului tau in motoarele de cautare, facandu-l mai usor de gasit atunci cand intr-un motor de cautare se tasteaza un cuvant cheie prezent si pe site-ul tau. Indiferent ca ai un magazin online sau un site in care iti prezinti magazinul fizic in mod detaliat, ai nevoie de un specialist seo.

Chiar daca numarul zilnic de vizitatori e satisfacator pentru tine, un specialist seo poate sa ajute la marirea considerabila a acestui numar, si niciun magazin nu are vreodata prea multi clienti. Primul pas e sa contactezi specialistul seo, sa ii prezinti site-ul tau si sa ii transmiti rezultatele pe care le astepti de la el.

Odata ce ati facut o intelegere, specialistul seo va incepre prin a-ti analiza amanuntit site-ul, dupa care acesta va elabora pentru tine un plan de optimizare prin care pozitia site-ului in motoarele de cautare sa se imbunatateasca.

Specialistul in activitatea de seo cunoaste care sunt algoritmii prin care Google, cel mai utilizat motor de cautare la nivel global, da site-urilor un anumit loc in paginile de cautare. In plus, orice specialist seo se pricepe sa descopere care sunt cuvintele cheie de care ai nevoie si unde exact sa le plaseze pe site, pentru a obtine o pozitie cat mai buna in comparatie cu concurenta.

Ce+face+un+Specialist+SEO+si+de+ce+ai+nevoie+de+el+pentru+a-ti+promova+afacerea

Un specialist seo se ocupa si cu formarea de backlink-uri, adica link-uri spre site-ul tau care apar pe alte site-uri. Un numar mare de backlink-uri iti aduce o valoare PR mare. PR, adica Page Rank, este un sistem folosit de Google pentru clasificarea site-urilor in functie de importanta.

Cum recunosti un specialist seo bun, dintre toate ofertele existente pe piata? Stie sa optimizeze site-ul tau nu doar din punct de vedere al cuvintelor cheie, ci si al imaginilor, al filmuletelor, iti da sfaturi cu privire la optimizarea codului sursa, are o viziune despre modul in care ar trebui structurat orice site, indiferent de domeniu, pentru a aduce mai multi vizitatori si stie care trebuie sa fie modul de construire a URL-urilor pentru a imbunatati performantele site-ului.

Desi nu trebuie sa te astepti de la un specialist seo sa iti conceapa in intregime textele de promovare, sa iti promoveze produsele in mod direct sau sa desfasoare activitati de progamare, niciun magazin online sau niciun site de prezentare a unui magazin fizic sau prestator de servicii nu va supravietui concurentei fara colaborarea cu un specialist seo, deoarece acesta este singurul ajutor pe care il poti obtine pentru a creste prezenta si influenta site-ului tau in motoarele de cautare.

Trebuie sa stii ca vei avea cu atat mai multi vizitatori pe site cu cat pozitia ta in Google e mai buna; doar un specialist seo te poate ajuta sa mai cunoscut in mediul online decat concurenta.

One Comment so far:

  1. […] o activitate desfasurata de un specialist SEO prin metode specifice, despre care vorbim detaliat in acest articol. Acestea au ca scop imbunatatirea pozitiei site-ului in motoarele de cautare, ceea ce il vor face […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *